Curaçao dag 14: Jan Thiel strand

Vandaag hebben we de huurauto weer ingeleverd bij AVIS. Bij het inleveren werd eigenlijk niet eens gekeken of we schade hadden gereden. Bij het afsluiten van de huur werkte de computer niet meer. Aangezien alles verder ok was (geen extra kosten of zo) zijn we in overleg met de AVIS medewerker maar gewoon gegaan.

We hadden dus nu geen auto meer en dus zijn we vandaag nogmaals naar het Jan Thiel strand gegaan. Nu iets meer aan de noord-west kant bij “Koko’s” gaan liggen (N12.0766983 W68.879985). Daar komen ze langs om drinken etc te brengen.

Bij het water is het daar wel wat meer rotsen en stenen. Dus is wel meer uitkijken als je er in of uit het water gaat. Je kan ook een stukje verderop via een trap bij het water komen (waar we de eerder in de vakantie al lagen). Omdat er hier meer rotsen etc zijn zijn er ook meer vissen dan op het andere stuk:

Bij Koko’s kan je ook wat te eten bestellen. Dat hebben we uiteindelijk ook gedaan, namelijk een pizzatje besteld. Smaakte wel, maar was niet echt goedkoop.

Er was ook klein beetje golfslag:

En nog een andere vis gespot:

’s Avonds hebben we zelf pannenkoeken gebakken.